קושימומחה
מוכן ב1 ש, 52 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

פעמיים שוקולד צובל עוגיות (צרפת)

פעמיים שוקולד צובל עוגיות (צרפת)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות צובל שוקולד כפול (צרפת). מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לכם חלמון ביצה, קמח, אבקת קקאו הולנדית תהליךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 52 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות צובל כתומות, עוגיות Sablé Galette, ו עוגיית צובל שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מגררים את השוקולד הצונן עם פומפיה או צרוד בסדר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
3
לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סודה לשתייהסודה לשתייה
מלח יםמלח ים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לנצח את החמאה וסוכר בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מערבבים בחלמון.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
6
מוסיפים את המרכיבים היבשים לחמאה ומכים קלות יחד עד רק בשילוב אבל עדיין מתפורר. מקפלים שוקולד מגורד עם מרית. להביא את הבצק יחד על ידי סחיטה קלה בידיים שלך; אבל לא ללוש או לעבוד יתר על המידה, כמו הסוד עוגיות אלה הוא המרקם העדין, החוליים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
חמאהחמאה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
7
מחלקים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
הנח חצי מהבצק על גיליון ארוך של נייר שעווה וצורה לתוך יומן לאורך רוחב נייר שעווה, משאיר קצת מקום בכל קצה. משוך את הנייר מעל החלק העליון של היומן. אחיזה בקצה של פיסת הנייר העליונה, ולהשתמש קצה ישר, מוצק, כמו סרגל או קצה מחבת, כדי ללחוץ בעדינות על קצה הבצק שבו הניירות באים יחד כדי ליצור יומן עגול מוצק, מוצק. חזור עם הבצק שנותר לקרר לפחות 1 שעה. (כדי לשמור על בולי עץ בחנות עגולה בתוך גליל נייר ריק.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
חותך בולי עץ לתוך 1/2 אינץ ' סיבובים עבים עם סכין חדה, דקה. מחלקים סיבובים על הסדינים מוכנים, עוזב על 1 אינץ ' ביניהם, ומקרר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
11
אופים עד עוגיות ריח ריחני עם ניחוח קקאו מלא ולהגדיר מבחוץ, על 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
אבקת קקאואבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר מהתנור ולתת מגניב על המחבתות, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
להעביר עוגיות למדף להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
14
לשרת.
15
טיפים של אופה עסוק: בצק יכול להתבצע קפוא עד 2 שבועות. אחסן עוגיות אפויות במיכל אטום למשך עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
16
עוגיות אפויות ניתן לעטוף בניילון נצמד, ולאחר מכן רדיד אלומיניום קפוא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
17
הערה של קוק: עבור עוגיות אחידות סופר, מניחים כל דיסק פרוס של בצק בדיל מאפין ואופים. העוגיות יהיו יותר לעיסות, פחות חוליות ככה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור