פעמיים שוקולד קרמל תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פעמיים שוקולד קרמל תפוחים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 742 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לך מים, שוקולד מריר, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תפוחים קרמל שוקולד, תפוחים קרמל שוקולד, ו שוקולד-פקאן קרמל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ויבש 5 תפוחים (אנחנו מעדיפים סבתא סמית 'זנים פוג' י, 6 עד 8 עוז. כל). הכנס מלאכה או מקל ארטיק באמצע הדרך לתוך קצה גזע של כל תפוח. קו גיליון אפייה עם נייר קלף רגיל או נייר שעווה כי כבר מצופה בנדיבות עם חמאה.
בקערה המוגדרת על מחבת של מים רותחים, לשלב 14 אונקיות (כ 50 חתיכות) קרמל רך עטוף (כגון קראפט) ו 2 כפות מים. מערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
מחזיק את המקל, לטבול כל תפוח אחד בכל פעם לתוך הקרמל על שלושה רבעים של הדרך. להסתחרר למעייל באופן שווה.
החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד קרמל עודף מתחתית התפוח בחזרה לקערה.
מניחים תפוחים על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד הקרמל הוא מוצק, על 5 דקות.
להחזיר את מחבת המים לרתיחה; להסיר מן החום.
מניחים 5 אונקיות שוקולד מריר בקערה אחרת ולהגדיר על מחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס וחלק.
טובלים צד אחד של כל תפוח בשוקולד מריר-מתוק, הופכים למעיל באופן שווה. החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד שוקולד עודף מתחתית התפוח ובחזרה לקערה.
מניחים כל תפוח מצופה על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד ששוקולד מוגדר מעט, כ -10 דקות.
להחזיר את מחבת המים לרתיחה; להסיר מן החום.
מניחים 5 אונקיות שוקולד חלב בקערה אחרת ולהגדיר על מחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס וחלק.
טובלים את הצד השני של כל תפוח בשוקולד חלב, הופכים למעיל באופן שווה. החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד שוקולד עודף מתחתית התפוח ובחזרה לקערה.
מניחים כל תפוח מצופה על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד ששוקולד מוגדר מעט, כ -10 דקות.
אם תרצה, במקום 1 כוס קצוצה שקדים קלויים (אופציונלי; אנחנו אוהבים את הדרך שבה אלה נראים ללא האגוזים) על צלחת.
מגלגלים שליש תחתון של כל תפוח בשקדים למעיל. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-15 דקות.