פעמיים תפוחי אדמה אפויים
פעמיים תפוח אדמה אפוי Poppers נטול גלוטן,, מזון ידידותי, צמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך גבינת צ'דר, תפוחי אדמה עגולים, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: פופרס Jalapeño אפוי, פופרס Jalapeño אפוי, ו (פעמיים אפוי) פופרס Jalapeño.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד למכרז אבל עדיין המשרד, על 25 דקות.
הסר תפוחי אדמה ולהניח בצד.
כאשר תפוחי אדמה הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם לשניים. עם כדור מלון, סקופ מתרכז מכל תפוח אדמה, משאיר קליפה עבה.
מקום מרכזי תפוחי אדמה גורף החוצה לקערה. מסדרים חצאי תפוחי אדמה חלולים על תבנית אפייה.
מחית תפוחי אדמה סקופים החוצה בקערה עם סלסה ירוקה וחמאה; העונה עם מלח ופלפל שחור.
כפית את התערובת בקלילות לתוך תפוחי אדמה חלולים; לא overfill. למעלה כל תפוח אדמה מלא חצי עם קמצוץ של גבינת צ ' דר לבנה.
מניחים תפוחי אדמה תחת המטגן על 6 אינץ ' ממקור החום עד צמרות הם השחמה, על 5 דקות.