הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים, ו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה ואופים עד רק התרכך, על 1 שעה. אפשר להתקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים את 1/2 אינץ ' לאורכו מהחלק העליון של תפוחי אדמה. לגרוף את עיסת, עוזב 1/4 אינץ ' פגזים עבים. מילואים 4 פגזים; להשליך הנותרים
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(מומלץ: רוטב A1)
4
עיסת מאש.
5
במחבת קטנה, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל; מבשלים עד מתרכך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים סוכר חום, גרידה, מלח, כמון, קינמון, פלפל ואולספייס. לבשל עד שהסוכר נמס, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מערבבים בצל עם פירה בטטות. מערבבים שמנת חמוצה וכוסברה.