פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים, ו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה ואופים עד רק התרכך, על 1 שעה. אפשר להתקרר במשך 15 דקות.
חותכים את 1/2 אינץ ' לאורכו מהחלק העליון של תפוחי אדמה. לגרוף את עיסת, עוזב 1/4 אינץ ' פגזים עבים. מילואים 4 פגזים; להשליך הנותרים
במחבת קטנה, להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים עד מתרכך, כ 8 דקות.
מוסיפים סוכר חום, גרידה, מלח, כמון, קינמון, פלפל ואולספייס. לבשל עד שהסוכר נמס, על 2-3 דקות.
מערבבים בצל עם פירה בטטות. מערבבים שמנת חמוצה וכוסברה.
בקערה עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים בעדינות לבנים לתערובת בטטה.
כפית או תערובת צינור בחזרה לתוך פגזים.
מניחים על גיליונות אפייה; אופים עד המילוי הוא רק להגדיר וחולצות להתחיל חום, על 15 עד 20 דקות.