פפאיה, פרושוטו, וליים
מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש אבל פפאיה, מלח, פרושוטו, וסיד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קרר ליים פפאיה, מרק ליים פפאיה, ו סורבה פפאיה ליים.
הוראות
Prep את פפאיה: באמצעות מקלף ירקות, לקלף את העור החיצוני של פפאיה.
חותכים את הפפאיה לשניים. באמצעות כף מתכת, לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים. (הזרעים אכילים, דרך אגב. הם טעם פלפל, כמו פרחי nasturtium, וניתן להשתמש בסלטים.)
חותכים את חצאי פפאיה לתוך פלחי לאורך.
מפזרים טריזים עם מלח: לסדר את פלחי פפאיה על צלחת.
לעטוף עם פרושוטו, מפזרים מיץ ליים: או לעטוף את הפרושוטו עם פרושוטו, או להפשיל יריעות דקות של פרושוטו ולמקם אותם בין פלחי פפאיה.
לסחוט מיץ ליים טרי על פפאיה ופרושוטו.
אם אתה רוצה לשרת את הפפאיה כמתאבן, לחתוך את הפפאיה לחתיכות 1 אינץ', מפזרים קצת מיץ ליים,לעטוף כל חתיכה עם פרושוטו, מאובטח עם קיסם.