קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פפאיה, פרושוטו, וליים

פפאיה, פרושוטו, וליים
מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש אבל פפאיה, מלח, פרושוטו, וסיד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קרר ליים פפאיה, מרק ליים פפאיה, ו סורבה פפאיה ליים.

הוראות

1
Prep את פפאיה: באמצעות מקלף ירקות, לקלף את העור החיצוני של פפאיה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אננס רגילאננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים את הפפאיה לשניים. באמצעות כף מתכת, לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים. (הזרעים אכילים, דרך אגב. הם טעם פלפל, כמו פרחי nasturtium, וניתן להשתמש בסלטים.)
מרכיבים שתצטרך
אננס רגילאננס רגיל
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
חותכים את חצאי פפאיה לתוך פלחי לאורך.
מרכיבים שתצטרך
אננס רגילאננס רגיל
4
מפזרים טריזים עם מלח: לסדר את פלחי פפאיה על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
אננס רגילאננס רגיל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מפזרים קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
לעטוף עם פרושוטו, מפזרים מיץ ליים: או לעטוף את הפרושוטו עם פרושוטו, או להפשיל יריעות דקות של פרושוטו ולמקם אותם בין פלחי פפאיה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרושוטופרושוטו
אננס רגילאננס רגיל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
7
לסחוט מיץ ליים טרי על פפאיה ופרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרושוטופרושוטו
אננס רגילאננס רגיל
8
אם אתה רוצה לשרת את הפפאיה כמתאבן, לחתוך את הפפאיה לחתיכות 1 אינץ', מפזרים קצת מיץ ליים,לעטוף כל חתיכה עם פרושוטו, מאובטח עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרושוטופרושוטו
אננס רגילאננס רגיל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה