פפרדלה עם אספרגוס וסלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papardelle עם אספרגוס וסלמון. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. אם יש לך אפונה, שאלוט, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן, פפרדלה עם לימון גרמולטן ואספרגוס, ו פטריות שמנת ואספרגוס פפרדלה.
הוראות
עונת סלמון עם 1/4 כפית מלח ופלפל. באמצעות מיסטר, לרסס דגים עם שמן זית.
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה; צורבים דגים, צד הבשר למטה, במשך 8 דקות או עד כמעט מבושל דרך.
הסר לצלחת, צד העור למטה, ולכסות בנייר כסף.
לבשל פסטה; לנקז, לחזור לסיר, להתחמם.
שמן חום במחבת; סאוט שאלוט ואספרגוס 2 דקות, עד תחילת להאיר.
מוסיפים מרק; חום נמוך בינוני, לכסות, ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים אפונה, מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים שמנת חמוצה, בצל, מנטה, שמיר; חום נמוך יותר כדי להתבשל.
להוסיף מלח ופלפל הנותרים.
להוסיף רוטב לפסטה; לזרוק.
הסר את העור ואת סלמון פתית לחתיכות גדולות; להוסיף פסטה לזרוק בעדינות. לחלק בין 4 קערות.
מקשטים עם עשבי תיבול נוספים ופלחי לימון.