תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papardelle עם אספרגוס וסלמון. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. אם יש לך אפונה, שאלוט, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן, פפרדלה עם לימון גרמולטן ואספרגוס, ו פטריות שמנת ואספרגוס פפרדלה.
הוראות
1
עונת סלמון עם 1/4 כפית מלח ופלפל. באמצעות מיסטר, לרסס דגים עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
2
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה; צורבים דגים, צד הבשר למטה, במשך 8 דקות או עד כמעט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר לצלחת, צד העור למטה, ולכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
לבשל פסטה; לנקז, לחזור לסיר, להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
שמן חום במחבת; סאוט שאלוט ואספרגוס 2 דקות, עד תחילת להאיר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים מרק; חום נמוך בינוני, לכסות, ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מוסיפים אפונה, מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים שמנת חמוצה, בצל, מנטה, שמיר; חום נמוך יותר כדי להתבשל.