קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פפרדלה עם אספרגוס וסלמון

פפרדלה עם אספרגוס וסלמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papardelle עם אספרגוס וסלמון. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. אם יש לך אפונה, שאלוט, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: פפרדלה ברוטב שמנת לימון עם אספרגוס וסלמון מעושן, פפרדלה עם לימון גרמולטן ואספרגוס, ו פטריות שמנת ואספרגוס פפרדלה.

הוראות

1
עונת סלמון עם 1/4 כפית מלח ופלפל. באמצעות מיסטר, לרסס דגים עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מחממים מחבת על חום בינוני-גבוה; צורבים דגים, צד הבשר למטה, במשך 8 דקות או עד כמעט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר לצלחת, צד העור למטה, ולכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
לבשל פסטה; לנקז, לחזור לסיר, להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
שמן חום במחבת; סאוט שאלוט ואספרגוס 2 דקות, עד תחילת להאיר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים מרק; חום נמוך בינוני, לכסות, ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מוסיפים אפונה, מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים שמנת חמוצה, בצל, מנטה, שמיר; חום נמוך יותר כדי להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
להוסיף מלח ופלפל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
9
להוסיף רוטב לפסטה; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
הסר את העור ואת סלמון פתית לחתיכות גדולות; להוסיף פסטה לזרוק בעדינות. לחלק בין 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מקשטים עם עשבי תיבול נוספים ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי