פפרדלה עם ארוגולה ופרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Papardelle עם Arugulan ו Prosciutto. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פפרדלה עם כרוב, פרושוטו, ומרווה, פפרדלה קיץ עם עגבניות, ארוגולה ופרמזן, ו פפרדלה עם סקווש קיץ וארוגולה-פסטו אגוז.
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 2 כוסות פסטה בישול נוזלי.
בינתיים, מחממים שמן וחמאה בגדולסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לאלא רצוי, 5-8 דקות.
מוסיפים פסטה, עירית, 2 כפיות גרידת לימון, ו 3/4 כוס פסטה בישול נוזלי. לבשל, לזרוק ולהוסיף יותר בישול נוזלי by1/4-כוסים לפי הצורך, עד צלחת מבריק כי מעילים פסטה, על 4 דקות.
מוסיפים ארוגולה ו 1/3 כוס פרמזן, עונותעם מלח ופלפל, וזורקים לשלב.
הוסף פרושוטו וזרוק שוב. Pastawith העליון יותר גרידת לימון ופרמזן.
למנה: 450 קלוריות, 20 גרם שומן, 3 g סיבים