פפרדלה עם צלעות כבש מטוגנות וירקות חורף
פפרדלה עם שוק כבש מטוגן וירקות חורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 890 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. לך לחנות ותביא את פרמז'יאנו-רג' יאנו, שמן זית, שוק טלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, צלעות כבש מטוגנות, ו צלעות כבש מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני. יבש את חתיכות הבשר במגבת, מתבלים אותם היטב במלח ופלפל, ומשחימים אותם מכל הצדדים; מניחים אותם בצד.
מוסיפים את כל אבל 1 כפית השום ואת כל השאלוט למחבת; מבשלים עד הזהב, על 6 דקות. להתיז את היין; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים את המניה, מיץ תפוזים, מיץ לימון, רסק עגבניות, רוזמרין, שוק הטלה השמור, וכל מיצים שהם שחררו. כיסוי; מבשלים בעדינות במשך 45 דקות.
מערבבים את גרידת התפוז ולימון, גזר לבן, רוטבאגה ושורש סלרי. מבשלים עד שהכבש והירקות רכים, כ -20 דקות יותר, מכוסים חלקית. להפריש להתקרר. כאשר הטלה הוא מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר מן העצמות ולהוסיף אותו בחזרה ירקות מבושלים. זרוק את העצמות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה. בעוד הפסטה מתבשלת, מערבבים את כפית השום הנותרת עם כמה טיפות שמן זית במחבת גדולה או בסיר על חום גבוה; מבשלים כמה שניות עד ריחני, ואז מוסיפים את הטלה ואת תבשיל הירקות; מביאים לרתיחה. באמצעות כף מחוררת, מעבירים את הפסטה המבושלת ישירות מסיר הבישול למחבת עם התבשיל.
מוסיף את החמאה, הגבינה והפטרוזיליה; לזרוק לשלב. מתבלים היטב במלח ופלפל, ומגישים בקערות מחוממות, מעוטרות בפלחי לימון.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;