פפרדלה תוצרת בית עם רוטב בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סלרי, יין, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו פפרדלה עם רוטב בולונז, פפרדלה עם רוטב בולונז, ו Slow-Cooker Bolognese Sauce over Pappardelle Pasta (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמס חמאה עם שמן בסיר גדול כבד חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הוסף את 4 המרכיבים הבאים. ירקות Sautéuntil רכים אבל לא חום, 12 ל 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3
מוסיפים בשר בקר, נקניק, בשר צבי ובייקון. תגביר את החום לגבוה. לבשל untilmeat הוא חום, לשבור לתוך piecesקטןעם גב כף, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
בשר צבי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מערבבים בחלב, יין, רסק עגבניות.להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד sauceis עבה, טעמים למזג, ומיצים arereduced, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 15 דקות. מתבלים במלח pepper.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שעה Cool1. צמרמורת חשפה עד קור, thencover ו צמרמורת. לחמם מחדש על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
לבשל פסטה בסיר גדול מאוד של רקבמים מלוחים עד רק רך אבל עדיין מוצק tobite, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות אם מבשלים מיד או 5 עד 6 דקות אם previousychilled.