פפרדלה תוצרת בית עם רוטב בולונז
פפרדלה תוצרת בית עם רוטב בולונז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סלרי, יין, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו פפרדלה עם רוטב בולונז, פפרדלה עם רוטב בולונז, ו Slow-Cooker Bolognese Sauce over Pappardelle Pasta (מתכונים דומים).
הוראות
להמס חמאה עם שמן בסיר גדול כבד חום overmedium.
הוסף את 4 המרכיבים הבאים. ירקות Sautéuntil רכים אבל לא חום, 12 ל 14 דקות.
מוסיפים בשר בקר, נקניק, בשר צבי ובייקון. תגביר את החום לגבוה. לבשל untilmeat הוא חום, לשבור לתוך piecesקטןעם גב כף, על 15 דקות.
מערבבים בחלב, יין, רסק עגבניות.להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד sauceis עבה, טעמים למזג, ומיצים arereduced, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 15 דקות. מתבלים במלח pepper.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שעה Cool1. צמרמורת חשפה עד קור, thencover ו צמרמורת. לחמם מחדש על אש נמוכה.
לבשל פסטה בסיר גדול מאוד של רקבמים מלוחים עד רק רך אבל עדיין מוצק tobite, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות אם מבשלים מיד או 5 עד 6 דקות אם previousychilled.
ניקוז, הזמנה 1 כוס בישלקוויד. להחזיר פסטה לאותו סיר.
בולונז וגבינת כוס 1. לזרוק חום overmedium עד מחומם דרך, להוסיףנוזל בישול שמור על ידי 1/4 כוס מלא אם יבש.מתבלים במלח ופלפל.
להעביר פסטה לקערה רדודה גדולה.
מגישים, מעבירים גבינה נוספת.
יוצקים בינוני bodiedred, כמו מישל Chiarlo 2007 Barberad ' Esti "Le Orme" (15$, איטליה).
נקניקיות אנטילופות והמבורגרים (aka בשר צבי הקרקע) areavailable מ exoticmeatsandmore. com. you יכול גם לקנות בשר צבי הקרקע frombrokenarrowranch.com.