פפרונטה עוף
עוף Peperonata עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1082 קלוריות, 87 גר' של חלבון, ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Scaloppine עוף עם Peperonata, קציצות עוף אפויות עם פפרונטה, ו קציצות עוף אפויות עם פפרונטה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 ולהגדיר מתלה במרכז. במחבת גדולה מאוד, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הפלפלים והבצל ומערבבים עד מצופה בשמן זית. מכסים ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד הפלפלים והבצל מתרככים מעט, כ 8 דקות. מערבבים את השום ואת זרעי שומר ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת Peppadews ומתבלים עם מלח ופלפל.
יוצקים את התוכן של המחבת לתוך מחבת צלייה גדולה.
מתבלים את העוף במלח ופלפל ומסדרים את חתיכות העור למעלה במחבת הצלייה. צולים במשך כ -45 דקות, עד שהעוף רך ומבושל דרך. הפעל את המטגן ו לצלות את העוף במשך כ 10 דקות, עד העור הוא השחמה פריך.
הגדר את מחבת הקלייה מעל 2 מבערים ומבשלים מעל חום גבוה עד המיצים פאן מופחתים מעט, 7 עד 8 דקות. כפית את הירקות ומיצים לתוך מגש עמוק, לארגן את העוף על גבי ומגישים.