פצפוצי שוקולד כפול
פעמיים שוקולד Bombe עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם סודה לשתיה, מוס שוקולד, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שוקולד תפוז bombe אלסקה עם רוטב שוקולד חם, שוקולד דובדבן Bombe, ו פצפוצי שוקולד-תות.
הוראות
לעבד אגוזי פקאן במעבד מזון עד הקרקע; להפריש.
מקציפים חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים היטב.
להוסיף וניל, מכות עד מעורבב.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, סודה ופקאנים; מוסיפים לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת.
הכה את החלבונים עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים למחבת ג 'לירול משומנת ומשוריינת 15 - x 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, מגניב על מתלה חוט.
קו קערה ערבוב 3 ליטר (8 1/2 אינץ ' לרוחב) עם לעטוף פלסטיק.
חותכים עוגה לאורכו לרצועות 2 אינץ'; קו הכין קערה עם רצועות עוגה, שמירה על שארית.
מורחים מוס שוקולד על העוגה בקערה; מכסים ומקררים 1 שעה.
יוצקים מוס שוקולד לבן לתוך קערה על שכבת שוקולד; כיסוי וצינה 1 שעה. כיסוי עם רצועות שנותרו. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
הפוך bombe על צלחת עוגה, ולהפיץ עם ganache.