פצצת גלידה
גלידה bombe לוקח בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו צימוקים, תבלינים, רוטב טופי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: גלידה Bombe, עוגת גלידה Bombe, ו גלידה קלה Bombe.
הוראות
מברשת אגן פודינג עם קצת שמן חמניות, ואז קו עם סרט נצמד. כפית את הגלידה למעבד מזון (או קערה אם יש לך בלנדר כף יד). להתפורר בעוגה או פודינג, להוסיף את התבלין המעורב ו 4 כף של הרום, ו יז יחד עד כמעט חלקה. מערבבים בצימוקים.
לגרד את תערובת הגלידה לתוך האגן להחליק את החלק העליון. כיסוי עם סרט נצמדות להקפיא לילה עד מוצק.
קח את אגן הפודינג מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה. להפוך את הפודינג על צלחת הגשה לקלף את הסרט להיאחז.
מערבבים את רוטב הקרמל הנותרים 2 כפות רום יחד וחמים בעדינות, אם אתה רוצה (שלה עדיין קר יפה).
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידת Vanillan בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "