פקאן, קרמל ופאי פאדג'
פקאן, קרמל ופאי פאדג'דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, תמצית vanillan, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכונים דומים: פקאן, קרמל, ופאי פאדג', פקאן, קרמל ופאי פאדג', ו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן.
הוראות
מערבבים את כל החומרים במעבד. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. מכסים את הקרום להקפיא בעת הכנת מילוי. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. שמור קפוא.)
מערבבים חמאה, סוכר חום וסירופ תירס בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להרתיח 1 דקה. מערבבים אגוזים ושמנת. מרתיחים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ 3 דקות.
מוסיפים שוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת מעורבבת היטב.
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום. באמצעות כפית, באופן שווה להפיץ אגוזים.
אופים עד מילוי בועות בכל רחבי, על 10 דקות.