קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פקאן, קרמל ופאי פאדג'

פקאן, קרמל ופאי פאדג'
פקאן, קרמל ופאי פאדג'דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, תמצית vanillan, סוכר חום זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכונים דומים: פקאן, קרמל, ופאי פאדג', פקאן, קרמל ופאי פאדג', ו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים במעבד. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. מכסים את הקרום להקפיא בעת הכנת מילוי. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. שמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים חמאה, סוכר חום וסירופ תירס בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. להרתיח 1 דקה. מערבבים אגוזים ושמנת. מרתיחים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים שוקולד. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת מעורבבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
5
יוצקים מילוי חם לתוך הקרום. באמצעות כפית, באופן שווה להפיץ אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
אופים עד מילוי בועות בכל רחבי, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
העברת עוגה למתלה וקריר