פרוזן יוגורט וניל ליים
פרוזן יוגורט וניל ליים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 2 מנות. יש קינוח זה 1057 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, סוכר מגורען, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פרוזן יוגורט וניל ליים, ברים ליים קפואים עם קרקר גרהם & וניל יוגורט Magic Shell, ו יוגורט קפוא וניל.
הוראות
בתוך מסננת גדולה מצופה בדג גבינה או מסננת להגדיר מעל יוגורט לנקז קערה, מכוסה ומקורר, 12 שעות. זרוק נוזל בקערה.
עם סכין חצי שעועית וניל לאורכו לגרד זרעים. בבלנדר זרעי וניל, חצי יוגורט סחוט, ושאר החומרים. בקערה מערבבים יחד תערובת וניל ויוגורט שנותר.
העברת תערובת להכנת גלידה להקפיא.
להעביר יוגורט קפוא למכולה אטומה ולשים במקפיא להקשיח. פרוזן יוגורט עשוי להתבצע 1 שבוע קדימה.