פרוזן פאי לימון פופס
אם 52 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פאי לימון קפוא פופס יכול להיות נהדר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 214 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מיץ לימון, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קפוא S ' More Pops, קפוא S ' Mores פופס, ו פירות קפואים.
הוראות
להקציף יחד חלב מרוכז, גרידה, ומיץ. Beat שמנת עד שזה פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז בעדינות לקפל לתוך תערובת חלב מרוכז.
כפית לתוך תבניות פופ קרח, לעצור על 1/4 אינץ ' מלמעלה (מילוי יתרחב מעט כאשר קפוא). ברז מלא תבניות על הדלפק כמה פעמים כדי לחסל את כל בועות אוויר.
שים כיסוי על תבניות ומוסיפים מקלות, וודא שהם ישרים (חשוב להסרת הדף בעת חשיפה). להקפיא עד המשרד לחלוטין, על 4-5 שעות.
כדי unmold, לטבול תבניות במיכל עמוק, כגון סיר של מים בטמפרטורת החדר, לתת מים באים בתוך 1/4 אינץ ' של גבי תבניות, במשך 30 שניות.
הסר כיסוי ולשלוף את פופס.
מגישים מיד או לעטוף בנפרד בניילון נצמד להקפיא עד מוכן לשרת.
פופס יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ונשמר קפוא או בתבניות או עטוף בנפרד בפלסטיק.