קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פרוסות דלעת בלוט

פרוסות דלעת בלוט
צריך ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, ותוספת ידידותית לפודמפ? פרוסות דלעת בלוט יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. לכו לחנות ואספו דלעת בלוט, אגוזי פקאן, סירופ מייפל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 73 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, שהוא מוצק. נסו פרוסות דלעת בלוט אפויות עם סוכר חום ופקאן, פרוסות דלעת בלוט אפויות עם סוכר חום ופקאן, ו פרוסות בלוט לימוני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חותכים סקווש לחצי לאורכו; להסיר ולזרוק זרעים קרום.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
חותכים כל חצי לרוחב ל-1/2 אינץ'. פרוסות; להשליך קצוות.
3
מניחים פרוסות בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
שלב סירופ וחמאה; יוצקים מעל דלעת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סכין קילוףסכין קילוף
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
6
מפזרים אגוזי פקאן אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
7
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 40-45 דקות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק