פרוסות חלפיניו כבושים
פרוסות חלפיניו כבושים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 250 מנות. עם 1 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם עלי דפנה, שיני שום, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פרוסות חלפיניו כבושים, פרוסות מלפפון כבוש, ו פרוסות קישואים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, ללבוש כפפות, לחתוך פלפלים לפרוסות 1/4 אינץ', להשליך קצות גזע.
שלב חומץ, מלח, ו 1 1/2 כוסות מים בסיר נירוסטה בינוני; להביא לרתיחה.
מניחים 2 חצאי שום ועלי דפנה 1 בכל צנצנת חמה. לארוז צנצנות בחוזקה עם פלפלים, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. לכסות פלפלים עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.