פרוסת זנגביל שזיפים Oaty
אם יש לך בערך 50 דקות כדי לבלות במטבח, פרוסת זנגביל שזיפים Oaty יכול להיות מדהים lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 230 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, קמח, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו קינוח. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פרוסת שזיף ושקדים, אגס הפוך ופרוסת עוגת זנגביל, ו מאפינס Oaty.
הוראות
גריז 17 x 23cm עוגת פח וקו עם קלף.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ממיסים את החמאה, הסוכר והסירופ יחד במחבת גדולה. בזמן שאתה מחכה, אבן ורבע שזיפים.
כאשר מרכיבי המחבת חלקים, מערבבים בקמח, אבקת אפייה, מלח כפית, ג ' ינג ' ים, שיבולת שועל וביצים, ואז להכות עד אפילו.
יוצקים את כל אבל על 2 כפות של הבלילה לתוך פח מוכן, ואז לפזר את הבלילה עם שזיפים.
לציפוי, לעבוד את הקמח הנוסף ושיבולת שועל לתוך שמורות 2 כף הבלילה כדי להפוך בצק דמוי פנקייק. להתפורר זה על הפח ולפזר עם ג ' ינג ' ר קצוץ.
אופים במשך 30 דקות או עד הזהב עלה, ואז מגניב לחלוטין בפח.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת זנגביל. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "