פרופיטרולים לימון
המתכון ניתן להכין פרופיטרולים לימון בסביבות 2 שעות ו 14 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. מתכון זה משמש 18. אם יש לך סוכר, מיץ לימון, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 138 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 11%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: פרופיטרולים לימון, פרופיטרולים, ו פרופיטרולים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את החלב וגרידת הלימון על אש בינונית.
מוציאים את המחבת מהחום ומאפשרים לתערובת להתקרר במשך 5 דקות.
בקערה בינונית מערבבים יחד את החלמונים, הסוכר והקמח (התערובת תהיה סמיכה).
יוצקים את תערובת החלב לתוך הקערה ומציפים עד לקבלת חלקה. מחזירים את התערובת לסיר ומקציפים ללא הרף על אש בינונית-נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה, בערך 6 עד 7 דקות.
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את החמאה.
מקציפים פנימה את הווניל ומיץ הלימון לתערובת אחידה.
העבירו את קרם המאפה לקערה נקייה והניחו חתיכת ניילון ישירות על המשטח. מקררים במשך 2 שעות.
בעזרת סכין חיתוך חותכים את החלק העליון של קליפות הפרופיטרול ושומרים. בעזרת כף קינוח קטנה או שקית מאפה המצוידת בקצה רגיל ממלאים את הקליפות בקרם המאפה. מכסים עם צמרות הפרופיטרול ומסדרים אותם על מגש הגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק אושר צוף. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר