פרושוטו, אגס, וסושי גבינה כחולה
פרושוטו המתכון, אגס, סושי גבינה כחולה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון יפני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגס, סירופ בלסמי, נורי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פרושוטו, אגס, וסושי גבינה כחולה, פרושוטו, אגס, כריכי גבינה כחולים, ו אגס מקורמל, פרושוטו + פיצה גבינה כחולה.
הוראות
שלב 3 כוסות אורז חום מבושל עם 4 כפות חומץ אורז ו 1/2 כפית מלח כשר. טוסט למחוץ 3 כפות צנוברים; להפריש. מכסים גיליון של נייר אלומיניום עם ניילון נצמד, העליון עם גיליון 1 של נורי (אצות). לחץ על 3/4 כוס אורז על נורי, משאיר 1/4-inch גבולות בחלק העליון והתחתון. לחץ על כף כתוש צנוברים לתוך אורז, ומעל עם 1 פרושוטו פרוסה דק, 1/2 כף גבינה כחולה, ו 2 כפות אגס julienned.
מגלגלים לסכל בחוזקה לכיוון youl.
חותכים לגלגל לחתיכות 1 אינץ'. לעשות 3 יותר; טפטוף כל אחד עם 1/4 כף סירופ בלסמי.