פרושוטו וברוסקטה גבינת עיזים עם עדשים שחורות
פרושוטו וברוסקטה גבינת עיזים עם עדשים שחורות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1114 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך דבש, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אבוקדו, גבינת עיזים ועדשים שחורות, עגבניות, גבינה כחולה ופרושוטו ברוסקטה, ו חציל עם עדשים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
על מגש הסדין להוציא את פרוסות הלחם טפטוף עם שמן זית כתית. הפוך כל חתיכה מעל ולטפטף שוב כך שני הצדדים יש קצת שמן עליהם. טוסט בתנור החם במשך 1 עד 2 דקות עד פריך מעט אבל בלי צבע. אמנם זה עדיין חם, בעדינות לשפשף כל פרוסה בצד אחד עם שן שום ואז להפריש.
שכבה כל פרוסה של טוסט עם 2 עד 3 פרוסות של גבינת עיזים, חתיכה מעוותת של פרושוטו וטפטוף עם שמן זית כתית. שים מגש של ברוסקטה בחזרה לתנור וחום עד גבינה מותכת, פרושוטו הוא פריך ולחם הוא חום זהוב, על 2 דקות.
מניחים את העדשים בסיר גדול לכסות עם 2 פעמים את כמות המים.
מוסיפים קורנית sprig ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה ומבשלים 12 עד 15 דקות עד שהם רכים ורכים. הם לא אמורים להתפרק. מלח, לפי הטעם, ואז לנקז כל נוזל שנותר. תניח בצד.
הפוך את הדבש ויניגרט בלסמי בלסמי על ידי שילוב של חומץ ודבש בזמן שאתה לטפטף ב 1/4 כוס שמן זית זירוז לשלב. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
במחבת טחון גדולה מחממים כמות 2 של שמן זית על אש בינונית ומוסיפים את השום ואת הבצל האדום. מבשלים עד רך ומעט שקוף ואז מוסיפים את הדבש רוטב בלסמי לבצל. בקערת ערבוב גדולה להוסיף כמחצית עדשים, תרד שטף בצל מקורמל. לזרוק מעיל ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
כדי לשרת, להניח את פרושוטו גבינת עיזים על צלחת ומגישים עם סלט תרד חם דבש בלסמי מעל.