פרושוטו עוף
פרושוטו עוף הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. אם יש לך יין, פלפל, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 549 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו להעביר את פרושוטו-פרושוטו עטוף אגס עם פרמזן, חזה עוף ממולא בגבינת פרושוטו וגרוייר (קורדון בלו עוף), ו עוף, קישואים, ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
קציצות עוף פאונד לעובי 1/8 אינץ:
שים את קציצות העוף בין שני יריעות של נייר פלסטיק לעטוף או שעווה פאונד לעובי זוגי של כ 1/8 אינץ'.
מפזרים פלפל שחור טחון טרי.
עלי מרווה מטגנים בחמאה: ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. לאחר שהחמאה מתחילה להקציף, מוסיפים את עלי המרווה למחבת ומבשלים אותם דקה או שתיים, והופכים אותם לחצי דרך הבישול.
מניחים אחד או שניים עלי מרווה מטוגנים על כל קציצת עוף ועוטפים בשכבה דקה של פרושוטו.
קציצות לטבול ביצה מוכה, לבשל במחבת: להכין קערה רדודה עם ביצים מכות. בדוק שהחמאה הקצפת במחבת זהובה ולא משחימה. (אם זה יש השחמה יותר מדי, להתחיל מחדש עם חמאה חדשה, נמס אותו עד שהוא קצף.)
עבודה בקבוצות, כך שאתה לא לצופף את המחבת, טובלים כל קציצת עוף עטופה פרושוטו בביצה מוכה ומניחים אותו במחבת.
מבשלים אותם במשך כמה דקות בכל צד, עד רק מבושל דרך.
מכסים עם פרוסת גבינה, ואז מטגנים: מחממים את תנור המטגן. מסדרים את קציצות העוף על תבנית אפייה ומכסים כל קציצה עם פרוסת גבינה.
מניחים תחת המטגן רק עד שהגבינה נמסה, כדקה.
שפוך את החמאה מהמחבת. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את היין למחבת, deglazing את המחבת. מרתיחים את היין עד שהוא מופחת כמעט בחצי.
מוסיפים את המרווה הטחון ומבשלים עוד דקה. מערבבים בחמאה הצוננת.
יוצקים את הרוטב סביב קציצות העוף כדי לשרת.