פרחי קישואים מטוגנים עם אליצ'י ולימון עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל ירוק, מיץ לימון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, עם כפית מתכונים דומים: פרחי קישואים מטוגנים, פרחי קישואים ממולאים מטוגנים (פיורי די זוקה פריטי), ו פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori.
הוראות
1
מרתיחים תפוחי אדמה במים מלוחים במשך 10 דקות, עד רך אבל לא מים מחובר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
2
מסננים, מאפשרים להתקרר 10 דקות, ומחית כדי עקביות חלקה במקצת.
3
מוסיפים את הביצה, אנשובי, בצל ירוק, 4 כפות שמן, מיץ לימון, טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
אנשובי
בצל ירוק
טימין
ביצה
שמן בישול
4
בחר באמצעות פרחים קישואים פתוחים כדי להסיר אבקנים ולבדוק באגים. באמצעות כפית קטנה, דברים כל פריחה עם 2 כפיות של המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פריחת קישואים
5
במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל סאוט, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מניחים 4 פרחים לתוך המחבת בכל פעם ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מסדרים 3 פרחים על כל אחת מ -4 צלחות ערב מחוממות ומגישים מיד, עם ברוסקטה נוטפת בשמן זית כתית מעולה, ופלחי לימון.