פרחים איטלקיים מטוגנים
אם יש לך עלי נענע, בירה, קמח העלאת עצמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פרחי קישואים ממולאים, פרחי קישואים ממולאים עם רוטב זית, ו פרחי קישואים מטוגנים.
הוראות
מערבבים את 3 החומרים הראשונים לבלילה יחד בקערה.
לטאטא את החלבונים ביצה עד מוצק לקפל לתוך הבלילה.
חותכים כל courgette ב 1/2 lengthways, אבל לא לחתוך את כל הדרך, אז עדיין יש לך את הפרח שלם על הסוף.
שמן חום לטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C). טובלים כל קורג ' ט עם פרח לתוך הבלילה, ומטגנים בשמן עד פריך וזהוב חום.
מסננים אותם על נייר מטבח, ואז מניחים אותם על צלחת הגשה, מפזרים מלח, צ ' ילי ונענע, טפטוף עם חומץ.