קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פרטרידג'דבש ופלפל שחור עם סקווש קלוי

פרטרידג'דבש ופלפל שחור עם סקווש קלוי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך דלעת סקווש, ציר עוף, סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 97% המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פרטרידג'ממולא צלוי ומירטל עם ערמונים פולנטה, פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור, ו כריכי חומוס הודו עם פלפל שחור דבש.

הוראות

1
חותכים את עמוד השדרה מתוך אחד partridges באמצעות זוג חזק של מספריים מטבח או מזמרה עוף. הפוך את הציפור, ולאחר מכן השתמש במשקל הגוף שלך ולחץ על אמצע השד עם העקב של היד שלך, עד partridge שטוח החוצה. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
PartridgePartridge
עופותעופות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
מזמרה עוףמזמרה עוף
2
מחממים מעט שמן במחבת גדולה ללא מקל. עונדים את הציפורים במלח ופלפל, ואז מחממים אותן במהירות 2 בכל פעם במחבת. להרים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים את סיידר עם הדבש, להזמין שליש מהתערובת, ולאחר מכן להטות את השאר לתוך המחבת כדי deglaze. מערבבים במלאי, ואז להפחית את הנוזל למטה במשך 5 דקות או עד שיש לך רוטב סירופ. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
פופ הדלעת לתוך קערת ערבוב, לזרוק עם רוב הקורנית, תיבול, קצת של תערובת סיידר שמורות 1 כף שמן זית. טיפ על מגש אפייה שאינו מקל, ולאחר מכן צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
עכשיו לזרוק את partridges במה שנשאר של תערובת סיידר. לטחון הרבה פלפל שחור מעל ולפזר עם זליגת מלח טובה. נסטרו את החוגיות בין הדלעת, חזה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סכין קילוףסכין קילוף
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
(או או רגיל)(או או רגיל)
7
מפזרים קצת יותר קורנית. צולים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את הציפורים ולתת להם לנוח. כבה את התנור וחמם את הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
חותכים את הציפורים לרבעים ומגישים על גבי ערימה של סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
9
לטפטף קצת מהרוטב ולפזר עם קצת קורנית, כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק