קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער

פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער
פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תותים, מי קרח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פרי-טופס אננס, מנגו ועוגות יער, אגוז חינם מנגו~עוגות ליים, ו מיני ברי טארטס (Paleo , ללא גלוטן + טבעוני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, דופק את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מפזרים את מי הקרח על התערובת ואת הדופק עד המאפה מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים בעדינות כמה פעמים עד מעורבב היטב. מחלקים את הבצק לשניים ולשטח לדיסקים. לעטוף את המאפה פלסטיק לקרר עד צונן, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד 1 של דיסקים בצק 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת 5 אינץ ' כמדריך, לגזור 4 סיבובים ולהעביר את תבנית האפייה מוכן. חזור עם דיסק המאפה השני. מקררים את הסיבובים עד המשרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מסדרים את פרוסות האננס, המנגו והבננה על סבבי המאפה ומפזרים את התותים והאוכמניות למעלה. להביא את הקצוות מאפה סביב הפרי, צובט בחוזקה כדי ליצור מסגרת קפלים על כל טארט. מקררים את הטארטים עד המשרד, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
8
מברישים את הטארטים עם החמאה המומסת ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
אופים במשך 35 דקות, עד המאפה הוא השחמה ואת הפרי מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
תן לעוגות להתקרר על מדף.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קרם frache.