פריחת הדר ג'ין פיז
פריחת הדר ג'ין פיז נטול גלוטן, וצמחוני משקאות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלבונים, ג'ין, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט הדר חורף עם פריחת תפוז מים, זיתים ודבש, שמן זית פופיסיד הדר עם זיגוג וניל הדר, ו עבור כריכי פרי הדר חמאה ממולאים בקרד הדר מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2 כוסות מים, סוכר ולימון ורבנה, אם תרצה, בסיר בינוני. באמצעות מקלף ירקות, להסיר לקלף (חלק צבעוני) מתפוז ולימון; להוסיף לקלף לסיר. מביאים תערובת סוכר לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות. מגניב לגמרי. מערבבים במי פרח כתום. (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. מכסים ומקררים.)
שלב 6 כפות סירופ, 3 כוסות קרח, 1/4 כוס ג ' ין, 1/4 כוס שמנת, 2 חלבונים ביצה, ו 2 כפות מיץ לימון בבלנדר. להתמזג עד חלקה קצף. מחלקים בין 4 כוסות. חזור עם 6 כפות סירופ וקרח שנותר, ג ' ין, שמנת, חלבונים, ומיץ.
מפזרים משקאות עם אגוז מוסקט; מקשטים עם גבעולים ורבנה לימון, אם תרצה בכך.
טיפ שוק: לימון ורבנה נמכר במשתלות וכמה שווקי החקלאים.* תמצית חומרי טעם; זמין במעבר המשקאות או סעיף אפייה של כמה סופרמרקטים ובחנויות משקאות.