פריחת חמאת בוטנים
הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאת בוטנים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: פריחת חמאת בוטנים, פריחת חמאת בוטנים, ו פריחת חמאת בוטנים.
הוראות
מקציפים חמאת בוטנים, קיצור, 2/3 כוס סוכר לבן, סוכר חום, חלב, ביצים ותמצית וניל יחד עם מערבל חשמלי בקערה גדולה עד שמנת וחלק.
מנפים קמח, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה. בהדרגה לקפל תערובת קמח לתוך תערובת חמאת בוטנים כדי ליצור בצק חלק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד שמצונן, בערך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים 1/4 כוס סוכר לבן לתוך קערה רדודה. סקופ בצק לתוך כדורי 1 אינץ', לגלגל כדורים בסוכר, ומניח 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה.
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש במשך 6 דקות; לסובב גיליונות עוגיות ולהמשיך לאפות עוד 3 דקות. לחצו על נשיקת שוקולד בערך בחצי הדרך למטה במרכז כל עוגייה.
אופים עד שוקולד מתחיל להמיס ולאבד צורה, עוד 2 עד 3 דקות. מגניב על מדפים תיל עד שוקולד מתקשה, לפחות 3 שעות.