פריחת חמאת בוטנים שוקולד
אם יש לכם סודה לשתייה, חמאת בוטנים, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו תבלין זול. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 14%. פריחת חמאת בוטנים שוקולד, עוגיות פריחת חמאת בוטנים שוקולד, ו פריחת חמאת בוטנים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מקציפים קיצור, 1/2 כוס סוכר לבן, סוכר חום, חמאת בוטנים, ביצה, חלב ותמצית וניל יחד בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד לקבלת קרם.
הקציפו קמח, אבקת אפייה ומלח יחד בקערה. מערבבים תערובת קמח לתערובת חמאת בוטנים.
יוצקים 1/4 כוס סוכר לבן לקערה רדודה. עוטפים כל נשיקת שוקולד בכ -1 1/2 כפיות בצק ומעצבים לכדור.
מרדדים את כדור הבצק בסוכר לציפוי.
מניחים כל כדור במרחק של כ-1 1/2 אינץ ' זה מזה על ניירות אפייה.
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש עד שהשוקולד מתרכך ועוגיות מתייצבות, כ -6 דקות. משטחים עוגיות מיד על ידי לחיצה עליהן עם תחתית הכוס.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לטבילה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רופינו פרוסקו העשוי מענבים אורגניים. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.