פריחת סקווש ממולאת בריקוטה
פריחת סקווש ממולא ריקוטה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרחי קישואים, עגבניות שזיפים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פריחת סקווש מטוגנת ממולאת בריקוטה, פריחת סקווש עם פימנטו ריקוטה, ו פריחת קישואים ממולאת בריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פתיתי שום ופלפל אדום בשמן בסיר כבד 2 ליטרים על חום בינוני, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 30 שניות.
מוסיפים עגבניות, מים, סוכר, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 25 עד 30 דקות.
מערבבים יחד ריקוטה, חלמון, מנטה, 1/3 כוס פרמזן, ו 1/8 כפית כל אחד מלח ופלפל.
בזהירות לפתוח כל פריחה ולמלא עם כ 2 כפית מעוגלת מילוי ריקוטה, סוף מתפתל בעדינות של פריחה כדי לצרף מילוי. (ייתכן שיש מילוי שנשאר.)
לטאטא יחד קמח, נשאר 1/3 כוס פרמזן, 1/4 כפית מלח, וסודה בקערה קטנה.
מחממים שמן 1/2 אינץ 'ל 191° במחבת כבדה 10 אינץ'. בינתיים, טובלים חצי פריחה בבלילה למעיל דק. פריחות מצופה מטגנים, פונה פעם אחת, עד הזהב, 1 עד 2 דקות בסך הכל.
מעבירים עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז. מעיל ומטגנים שאר הפריחה. (להחזיר שמן 375°f בין קבוצות.) מתבלים במלח.
רוטב עגבניות ומילוי ריקוטה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר. מחממים רוטב לפני ההגשה.