פריחת קפוצ'ינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל פריחת קפוצ'ינו. והוא מספק כ 12 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 53 דקות. אם יש לכם חמאה, סודה לשתיה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פריחת ביצה, פריחת בוטנים, ו פריחת פוינסטיה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכרים; מכים היטב.
מערבבים יחד קמח והבא 4 מרכיבים.
הוסף לתערובת חמאה; הכה במהירות נמוכה עד מעורבב היטב. מערבבים בשקדים. (אם תרצה, לאחסן בצק במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע.)
זרוק בצק עוגיות על ידי ערמת כף גדוש 2 סנטימטרים זה מזה על נייר קלף מרופד או משומן קלות גיליונות אפייה.
אופים ב 375 במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם זהובים. (
אופים בצק מקורר 11 עד 12 דקות.)
הסר מהתנור, ומיד לחץ על 1 נשיקת שוקולד מריר למרכז כל עוגייה. מגניב על גיליונות אפייה על מתלה חוט 3 דקות; להעביר מתלים תיל, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
* ניתן להחליף שקדים קלויים, חתוכים או בוטנים מלוחים קלויים יבשים.