Fritto Misto עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 510 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . אם יש לך שמן canolan, מלח ופלפל, צדפות ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: Fritto Misto, Fritto Misto, ו Fritto Misto.
הוראות
1
במחבת רדודה גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום 3 אינץ ' של שמן עד רשם מדחום 350 ° F.
מפזרים את כל פירות הים בנדיבות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות והחזרת שמן ל 350 ° F בין קבוצות, לדלות פירות ים בקמח, רועד כדי להסיר עודף, ומטגנים עד הזהב מבושל דרך, כ 20 שניות לכל צד עבור דגים וחסילונים שלמים, 15 שניות לכל צד עבור צדפות וקלמרי. באמצעות כף מחוררת, להסיר כמו לעשות לנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.