פריטו מיסטו ירקות עם מיונז לימון
ירקות פריטו מיסטו עם מיונז לימון הוא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 454 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ים, שמן צמחי, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו ירקות ושרימפס פריטו מיסטו עם מיונז חריסה, פריטו מיסטו, ו פריטו מיסטו (מתכונים דומים).
הוראות
לפריטו מיסטו: בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, המלח והפלפל. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת על 1/3 של הדרך.
מחממים על אש בינונית עד מדחום טיגון עמוק מוכנס בשמן מגיע 375 מעלות צלזיוס (אם אין לך מדחום קוביית לחם יהיה חום בערך 1 דקה.) לחפור בקמח את הכרובית, השעועית הירוקה, השומר, שעועית הגרבנזו ופרוסות הלימון. מטגנים את החומרים הטבועים במשך 1 עד 3 דקות עד להשחמה קלה.
למיונז הלימון: בקערה קטנה מקציפים יחד את המיונז ומיץ הלימון לתערובת אחידה.
יוצקים לקערת טבילה או הגשה קטנה.
מסדרים את הפריטו מיסטו על מגש ומגישים עם מיונז הלימון.