קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פריטו מיסטו ירקות עם מיונז לימון

פריטו מיסטו ירקות עם מיונז לימון
ירקות פריטו מיסטו עם מיונז לימון הוא ללא חלב וצמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 454 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ים, שמן צמחי, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו ירקות ושרימפס פריטו מיסטו עם מיונז חריסה, פריטו מיסטו, ו פריטו מיסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפריטו מיסטו: בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, המלח והפלפל. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת על 1/3 של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים על אש בינונית עד מדחום טיגון עמוק מוכנס בשמן מגיע 375 מעלות צלזיוס (אם אין לך מדחום קוביית לחם יהיה חום בערך 1 דקה.) לחפור בקמח את הכרובית, השעועית הירוקה, השומר, שעועית הגרבנזו ופרוסות הלימון. מטגנים את החומרים הטבועים במשך 1 עד 3 דקות עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
למיונז הלימון: בקערה קטנה מקציפים יחד את המיונז ומיץ הלימון לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים לקערת טבילה או הגשה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מסדרים את הפריטו מיסטו על מגש ומגישים עם מיונז הלימון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט