פריטטה אספרגוס ופטריות
Frittatan אספרגוס ופטריות נטול גלוטן,, קטוגני ומספק כ 6 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 196 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. . , וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פריטטה אספרגוס ופטריות, פריטטה אספרגוס ופטריות, ו פריטטה אספרגוס ופטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ממיסים חמאה במחבת בטוחה לתנור על אש בינונית. מערבבים בשמן זית ואספרגוס, ומבשלים עד האספרגוס הוא רך, על 10 דקות. מערבבים את הפטריות, וממשיכים לבשל כ 5 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, מים, טימין.
יוצקים למחבת, ולהפחית את החום לנמוך. כיסוי, ומבשלים 5 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש.
אופים 10 עד 15 דקות, עד ביצים כבר לא נוזל. למעלה התערובת עם גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה. הפעל את המטגן, ו לצלות עד גבינות נמסות מעט השחמה.