פריטטה בצל מקורמל
צריך ארוחת בוקר ללא גלוטן? פריטטה בצל מקורמל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פריטטה בצל מקורמל, פטריות בקרמל ופריטטה בצל, ו פריטטה בייקון בצל מקורמל.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ו 3 כפות מים בקערה קטנה במיקרוגל בטוח. מכסים בניילון נצמד ומאווררים. מיקרוגל ב 4 דקות גבוהות או עד רך, ערבוב פעם אחת. תניח בצד.
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. בעוד בצל מבשל, להוסיף 1/3 כוס מים, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצל מלהידבק למחבת. מערבבים תפוחי אדמה, מרווה, מלח ופלפל. כפית לתוך קערה בינונית; מגניב מעט.
שלב 3 כפות גבינה, חלב, חלבונים ביצה, וביצים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת תפוחי אדמה; מערבבים היטב.
מחבת לנגב עם מגבת נייר; מחבת חלוק עם תרסיס בישול.
יוצקים תערובת תפוחי אדמה למחבת. מבשלים מעל חום בינוני 7 דקות או עד התחתונה של פריטטה הוא השחמה העליון כמעט להגדיר.
ידית עטיפה של מחבת עם נייר כסף.
מפזרים הנותרים 1 כף גבינה על פריטטה. צלייה 5 דקות או עד גבינה נמסה העליון מוגדר.