קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פריטטה מוקפצת

פריטטה מוקפצת
פריטטה מוקפץ יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 484 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן צמחי, ירקות מוקפצים, שום וג'ינג'ר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פלפלת בסן סבג'י (פלפל חריף מוקפץ וקמח חומוס מוקפץ), קרלה מוקפצת או קרלה סבזי, איך מכינים את קרלה מוקפצת, ו מוקפץ אסייתי ללא טיגון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מכניסים את הירקות לקערה חסינת מיקרוגל ומכסים בניילון נצמד; מיקרוגל עד לחימום, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים ומניחים בצד.
4
שלב בבלנדר את הכוסברה, גרידת הליים והמיץ, 2 כפות מים, 1 כף שמן בוטנים, הג ' ינג 'ר, השום, הג' לפנו ו -2 כפיות רוטב הויסין; מחית עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הקציפו בקערה גדולה את הביצים, 2 כפות מים, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחממים את 2 כפות שמן הבוטנים הנותרות במחבת טפלון תנור בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את החזיר, את יתרת 1 כפית רוטב הויסין ו -1 / 4 כפית מלח; מבשלים תוך ערבוב עד להשחמה, 4 דקות. מערבבים פנימה את הירקות, מחצית מרוטב הכוסברה-ג ' ינג ' ר, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
יוצקים את הביצים, להגדיל את החום גבוה לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
9
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד להתייצבות, 20 עד 25 דקות. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. למעלה עם רוטב הכוסברה-ג ' ינג ' ר שנותר, עוד רוטב הויסין וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה4 אונקיות אפונת שלג, קצוצה וחצויה
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
צילום: ג ' סטין ווקר

יין מומלץ: יין מבעבע

יין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור פריטטה. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%