פריטטה עם פלפלים ונקניק איטלקי מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פלפל, נקניק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק איטלקי בגריל עם פלפל מתוק וחמוץ, נקניק איטלקי בגריל עם פלפל מתוק וחמוץ, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפל חמוץ מתוק ובצל.
הוראות
1
מחממים תנור ל-450 אף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
תוציא את התרמילים מהנקניק ותתפורר את הבשר למחבת. לטגן עד מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הסר את הנקניק מהמחבת והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הוסף את השמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הפלפלים, הבצל והטבול עד שהירקות מתחילים להשחים ולהתרכך, כ-15 דקות. בעוד הפלפלים והבצל מבשלים, מקציפים את הביצים יחד עם חלב, פטרוזיליה, פרמזן, מלח, פלפל ורוזמרין. כאשר הפלפלים והבצל נעשים, לכבות את החום ושופכים את תערובת הביצה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירק
פרמזן
רוזמרין
פטרוזיליה
פלפלים
פלפל
בצל
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מקציף
7
מפזרים את הנקניק מעל ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך 5 דקות, או עד כמעט להגדיר. לעטוף את הידית של המחבת עם רדיד אלומיניום אם זה לא מתכת, ומניחים את המחבת בתנור במשך 5 עד 7 דקות או עד פריטטה מוגדר.