קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פריטטה עם פלפלים ונקניק איטלקי מתוק

פריטטה עם פלפלים ונקניק איטלקי מתוק
פריטטה עם פלפלים ונקניק איטלקי מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פלפל, נקניק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק איטלקי בגריל עם פלפל מתוק וחמוץ, נקניק איטלקי בגריל עם פלפל מתוק וחמוץ, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפל חמוץ מתוק ובצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-450 אף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
תוציא את התרמילים מהנקניק ותתפורר את הבשר למחבת. לטגן עד מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר את הנקניק מהמחבת והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הוסף את השמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הפלפלים, הבצל והטבול עד שהירקות מתחילים להשחים ולהתרכך, כ-15 דקות. בעוד הפלפלים והבצל מבשלים, מקציפים את הביצים יחד עם חלב, פטרוזיליה, פרמזן, מלח, פלפל ורוזמרין. כאשר הפלפלים והבצל נעשים, לכבות את החום ושופכים את תערובת הביצה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פרמזןפרמזן
רוזמריןרוזמרין
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפליםפלפלים
פלפלפלפל
בצלבצל
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
7
מפזרים את הנקניק מעל ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך 5 דקות, או עד כמעט להגדיר. לעטוף את הידית של המחבת עם רדיד אלומיניום אם זה לא מתכת, ומניחים את המחבת בתנור במשך 5 עד 7 דקות או עד פריטטה מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
תנורתנור
8
בואו לעמוד במשך 2 דקות לפני ההגשה.
9
חותכים ל 6 טריזים ומגישים חם.