פריטטה פטריות ותרד עם גבינת גאודה מעושנת
גשו לסופר וקנו שמן זית, ביצים, גבינת גאודה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: פריטטה פטריות ותרד עם גבינת גאודה מעושנת, גבינת גאודה מעושנת עם ירקות חורף, ו אספרגוס, אפונה וגודה מעושנת אספרגוס, אפונה וגודה פריטטה מעושנת.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 4 דקות או עד הפטריות רכות.
להוסיף תרד; לכסות ולבשל 1 דקה או רק עד תרד הוא נבול.
בקערה בינונית, לשלב ביצים, חלבונים ביצה, 1/4 כוס גבינה, מלח ופלפל; לערבב היטב.
להוסיף תערובת תרד; לערבב היטב.
יוצקים תערובת לתוך מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה על פריטטה.
אופים 30 דקות או עד ביצים נקבעים במרכז גבינה נמסה.
הערה יין: אדום קליפורני עשיר ברי קטיפתי מענבי סירה הקטנטנים יתאים את האדמומיות של הפטריות של הפריטטה ויחתוך את טעם הגודה העשיר. חפש בוגל, יין גדול במחיר קטן יחסית, על $