קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פריטטה פטריות ותרד עם גבינת גאודה מעושנת

פריטטה פטריות ותרד עם גבינת גאודה מעושנת
גשו לסופר וקנו שמן זית, ביצים, גבינת גאודה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: פריטטה פטריות ותרד עם גבינת גאודה מעושנת, גבינת גאודה מעושנת עם ירקות חורף, ו אספרגוס, אפונה וגודה מעושנת אספרגוס, אפונה וגודה פריטטה מעושנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים בצל; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 4 דקות או עד הפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
5
להוסיף תרד; לכסות ולבשל 1 דקה או רק עד תרד הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה בינונית, לשלב ביצים, חלבונים ביצה, 1/4 כוס גבינה, מלח ופלפל; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
7
להוסיף תערובת תרד; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים תערובת לתוך מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה על פריטטה.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים 30 דקות או עד ביצים נקבעים במרכז גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
11
חתוך ל-4 טריזים.
12
הערה יין: אדום קליפורני עשיר ברי קטיפתי מענבי סירה הקטנטנים יתאים את האדמומיות של הפטריות של הפריטטה ויחתוך את טעם הגודה העשיר. חפש בוגל, יין גדול במחיר קטן יחסית, על $
מרכיבים שתצטרך