פריטטה קישואים טבעונים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל קישואים טבעונים Frittatan. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מפזרים מלח ופלפל, טופו מוצק במיוחד, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), פריטטה פרסית טבעונית, ו קישואים פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים מעגל נייר קלף כדי להתאים מחבת פאי 8 או 9 אינץ'. תרסיס מחבת עם תרסיס לא מקל ומניח קלף בתחתית. מחממים תנור ל 40
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים לרכך אבל לא חום.
מוסיפים את טופו מתפורר, מלח שחור, ומפזרים מלח ופלפל טחון טרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד טופו מתחיל חום במקומות.
מוסיפים אורגנו וקישואים וממשיכים לבשל עד שקישואים מתרככים, כ -5 דקות. בעוד שהקישואים מבשלים, מערבבים היטב את כל שאר החומרים בבלנדר. כאשר קישואים התרכך, להסיר את המחבת מן החום ויוצקים את התוכן של הבלנדר. מערבבים היטב ויוצקים במהירות לתוך מחבת העוגה מוכנה. הקפד לגרד את כל טופו שהופך תקוע למחבת. להחליק את החלק העליון ואת המקום בתנור שחומם מראש.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון עדיין לא השחמה. שחרר את הפריטטה בקצוות.
מניחים צלחת הגשה על גבי מחבת הפאי, תוך שימוש במחזיקי סיר, הופכים בזהירות את המחבת כך שפריטטה נופלת על הצלחת. לאט לאט לקלף את נייר הקלף מלמעלה. (השתמש בסכין כדי לגרד את כל טופו הנצמד לנייר כפי שאתה מושך אותו משם.)
מגישים חם, קר, או בטמפרטורת החדר.