תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל קישואים טבעונים Frittatan. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מפזרים מלח ופלפל, טופו מוצק במיוחד, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), פריטטה פרסית טבעונית, ו קישואים פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים מעגל נייר קלף כדי להתאים מחבת פאי 8 או 9 אינץ'. תרסיס מחבת עם תרסיס לא מקל ומניח קלף בתחתית. מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים מחבת ללא מקל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים לרכך אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
4
מוסיפים את טופו מתפורר, מלח שחור, ומפזרים מלח ופלפל טחון טרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד טופו מתחיל חום במקומות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשום
5
מוסיפים אורגנו וקישואים וממשיכים לבשל עד שקישואים מתרככים, כ -5 דקות. בעוד שהקישואים מבשלים, מערבבים היטב את כל שאר החומרים בבלנדר. כאשר קישואים התרכך, להסיר את המחבת מן החום ויוצקים את התוכן של הבלנדר. מערבבים היטב ויוצקים במהירות לתוך מחבת העוגה מוכנה. הקפד לגרד את כל טופו שהופך תקוע למחבת. להחליק את החלק העליון ואת המקום בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון עדיין לא השחמה. שחרר את הפריטטה בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים צלחת הגשה על גבי מחבת הפאי, תוך שימוש במחזיקי סיר, הופכים בזהירות את המחבת כך שפריטטה נופלת על הצלחת. לאט לאט לקלף את נייר הקלף מלמעלה. (השתמש בסכין כדי לגרד את כל טופו הנצמד לנייר כפי שאתה מושך אותו משם.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות