פריטטת שינקן וברוקולי
פריטטה של בשר חזיר וברוקולי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתכון ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני זה מגיש 4 ומחירו 1.4$ למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 23 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 302 קלוריות . המתכון הזה אהוב על 4 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ברוקולי, פלפל, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פריטטת חזיר וברוקולי , פריטטת חזיר וברוקולי ופריטטה של חזיר וברוקולי .
הוראות
בקערה קטנה, טורפים את הביצים, 1 כוס גבינה, חזיר ופלפל; לְהַפְרִישׁ. ב-10 אינץ'. מחבת חסינת תנור, מטגנים את הברוקולי בחמאה עד לריכוך. להפחית את החום; להוסיף תערובת ביצים. מכסים ומבשלים 4-6 דקות או עד שכמעט מתייצב.
לחשוף מחבת; מפזרים את שאר הגבינה. קולים 3-4 אינץ' מהאש במשך 2-3 דקות או עד שהביצים מתייצבות לחלוטין.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לפריטטה. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.