פריך Barbequed פרוסות טופו
פריך Barbequed פרוסות טופו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 404 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, ביצה לבן, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו טופו Barbequed, פריך שום & פרוסות רוזמרין, ו פד טופו פריך תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים טופו, וחותכים לרצועות.
מניחים בשקית ניילון או מיכל, להקפיא לילה. זה ייתן טופו מרקם בשרני. הפשרת רצועות טופו, וכתם עם מגבות נייר לייבוש.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. בקערה קטנה, לטאטא יחד את ביצה לבן 1 כף רוטב ברביקיו.
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל בקערה נפרדת. טובלים את פרוסות הטופו בתערובת הביצים, ואז לתוך תערובת הקמח, מנערים את עודף הקמח. מטגנים בשמן החם במשך כ 1 דקה בכל צד, עד חום זהוב. רק מטגנים מספיק בבת אחת כדי שהם לא צפופים.
הסר מן השמן אל מגבות נייר כדי לנקז מגניב.
מברשת פרוסות טופו עם רוטב ברביקיו נוסף, ולאפשר marinate בעוד broiler מתחמם. סדר אותם על מחבת broiler, או מתלה תיל להגדיר מעל גיליון עוגיות לתוצאות הטובות ביותר.
מקם את מתלה התנור כ 6 אינץ ' ממקור החום. לצלות במשך 5 דקות בכל צד, או עד השחמה פריך, צופה מקרוב כדי לא לשרוף אותם.
מגישים חמים עם רוטב ברביקיו שנותר לטבילה.