קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

פריך פירה עוגות עם מטבל רוטב

פריך פירה עוגות עם מטבל רוטב
פריך פירה עוגות עם מטבל רוטב יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם רוטב חם, קמח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגות פירה פריכות, פריך, פירה גבינה, ו עוגות פירה.

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסה במים קרים. מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה וחוזרים לסיר על אש נמוכה ונותנים לתפוחי האדמה להתייבש במשך 3 דקות. מועך את תפוחי האדמה עם מרסק תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בסיר קטן, על אש נמוכה, לשלב את השמנת, חמאה, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מחממים עד שהחמאה נמסה והקרם חם. מוסיפים לאט את השמנת והחמאה המחוממת לתפוחי האדמה ומערבבים עם כף עץ או מערבל יד עד שכל השמנת משולבת. היזהר לא overmix או תפוחי האדמה יהפכו גומי.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
GummiesGummies
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מורחים את תפוחי האדמה החוצה על מחבת סדין להתקרר. לאחר תפוחי האדמה התקררו לטמפרטורת החדר לגרוף החוצה לתוך 1 1/2 כף חלקים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לגלגל כל חלק לכדור ולאחר מכן לשטח לתוך פטי על 1 1/2 אינץ ' בקוטר. מסדרים את הקציצות בשכבה 1 על מגשי גיליון ומקררים במשך 1 שעה עד הקור.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
קו מגש גיליון עם פירורי לחם 1 כוס. קו מגש גיליון אחר עם מגבות נייר. שמור את שניהם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
להקים תחנת חפירה עם 3 מנות אפייה. ב 1 צלחת אפייה לשלב את הקמח, פלפל קאיין, ואת העונה עם מלח ופלפל. בתבנית האפייה השנייה להכות יחד את הביצים עם החלב. בתבנית האפייה השלישית מערבבים 2 פירורי לחם עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לדלות כל עוגה לתוך קמח מתובל ואז לתוך תערובת הביצה ולאחר מכן לתוך פירורי הלחם לוודא שהם מצופים לחלוטין. מסדרים את עוגות הלחם על מגש הסדינים עם פירורי הלחם בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
חום על 1/2 אינץ ' של שמן במחבת גדולה סאוט מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את העוגות עד חום זהוב בקבוצות, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מעבירים את העוגות כפי שהם מטוגנים לסדין האפייה מרופדת במגבת נייר כדי לנקז. כתם את צמרות העוגות עם מגבות נייר כדי להסיר את השמן העודף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
להעביר את העוגות למגש הגשה.
12
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש נמוכה, מקציפים בקמח ומבשלים עד שהקמח הופך לצבע חום בהיר, כ -3 עד 4 דקות. לאט לאט לטאטא במרק העוף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
מוסיפים את הרוטב החריף, רוטב ווסטרשייר, חמאת תפוחים, עלי טימין, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
14
תן להתבשל עד עבה, על 5 דקות.
15
הסירו את הרוטב מהמחבת לקערת הגשה והגישו בצד כרוטב טבילה עם עוגות הפירה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי