פריך רומיין לזרוק
זריקת רומיין פריכה היא תוספת שמגישה 8. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 42 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם חומץ יין אדום, בצל ירוק, אטריות ראמן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מצוינת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פריך רומיין לזרוק, בגריל רומיין לזרוק, ו לזרוק ברוקולי פריך.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים אטריות ראמן ואגוזי מלך עד קלויים, כ -5 דקות.
מעבירים את התערובת לצלחת מרופדת במגבות נייר ומניחים בצד עד להתקררות.
מקציפים בקערה קטנה שמן צמחי, סוכר, חומץ, רוטב סויה, מלח ופלפל.
שלב תערובת אטריות ראמן ואגוז עם חסה, ברוקולי ובצל ירוק בקערת הגשה גדולה.
יוצקים פנימה את הרוטב וזורקים למעיל.