פריך תות ריבס בפרס הראשון
המתכון "פריך תות וריבס" בפרס ראשון יכול להיות מוכן בכשעה ו-20 דקות . קינוח זה מכיל 297 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני זה, המכיל חלבון אובו ומאכלים אחרים, מספיק ל-10 מנות . למתכון זה מ-Allrecipes יש 202 מעריצים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום האם . אם יש לכם קורנפלור, שיבולת שועל מגולגלת, תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 34% , וזה לא כל כך מדהים. נסו את "קינוח הקייק פופס הראשון שלי" , "פריך ריבס" ו"קינוח קומפוט תות וריבס טרי" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
ערבבו שיבולת שועל, קמח, סוכר חום וחמאה בקערה; דחפו את התערובת לתחתית תבנית פאי בקוטר 23 ס"מ. פזרו מעל תותים וריבס.
ערבבו יחד מים, סוכר לבן וקורנפלור בסיר. הביאו לרתיחה עדינה תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מבעבעת ומסמיכה; שפכו על שכבת הפירות.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כשעה.