פריך תפוחים
אפל קריספ הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 769 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לכי לחנות ותאספי תפוחים, קינמון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים, גלידת תפוח פריך למסיבת תפוח הסתיו שלנו! # SundaySupper, ו עוגות פריך תפוחים עם ציפוי חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הלבנים לתנור ההולנדי או מכינים את התנור שלכם לאפות ב-350°F (175°C).
Rehydrate התפוחים ולנקז אותם, הזמנת 1/2 כוס (125 מ " ל) של מי התפוח.
מניחים את התפוחים, סוכר חום ומים שנותרו בתנור הולנדי משומן או תבנית אפייה.
מערבבים את החומרים לציפוי ומפזרים אותו על התפוחים.
תגיש לגלידה של קרולין, אם אתה יכול. פשוט לקפוץ מעל לקרחון הקרוב או aufeis ולהכין כמה למעלה.וריאציות!אתה יכול להוסיף שיבולת שועל מגולגל או גרנולה אם אתה חייב או פירות ואגוזים כמו חמוציות ושקדים. אני אוהב להוסיף 1 חבילה של רסק תפוחים מיובש בהקפאה (rehydrated) לתערובת תפוח מיובש למרקם "creamier".תנור הולנדי הוא הדרך הקלה ביותר לבשל את זה, אבל אם אין לך תנור, אתה יכול להשתמש במחבת עם מכסה הדוק. מבשלים אותו על אש איטית עם קצת מים נוספים ואתה תקבל תוצאות סבירות.
Reprinted with permission from Camp Cooking In the Wild by Mark Scriver, Wendy Grater, Joanna
Baker, © 2012 Heliconia Press an imprint of Fox Chapel Publishing