קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פריך תפוחים עם רוטב חמוציות

פריך תפוחים עם רוטב חמוציות
פריך תפוחים עם רוטב חמוציות דורש בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. תמורת 87 סנט למנה, מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-4 גרם חלבון, 13 גרם שומן ובסך הכל 392 קלוריות. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. 83 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש סוכר חום, רוטב חמוציות פירות יער, שיבולת שועל מגולגלת וקמח מאפים. זה עובד היטב כקינוח. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 36%. פריך תפוחים עם רוטב חמוציות, שאריות רוטב חמוציות ופריך תפוחים ופריך תפוחים חמוציות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים פרוסות תפוחים בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 או 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מורחים את רוטב החמוציות על התפוחים. בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר החום, הקינמון והחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מפזרים מעל את התפוחים ורוטב החמוציות, מכסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
לשימור,לשימור,
5
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שניתן לנקב בקלות בסכין תפוחים והציפוי משחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך