עוגת פרלין-תפוח עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 495 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר מגורען, חמאה, piecrusts, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים.
הוראות
1
Fit 1 piecrust לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
2
מערבבים יחד סוכר, קמח וקינמון. מערבבים תפוחים; תערובת כפית לתוך הקרום. נקודה עם 2 כפות חמאה; מפזרים באופן שווה עם מיץ לימון. למעלה עם הנותרים piecrust; לקפל קצוות תחת, ו crimp.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
קינמון
קרום עוגה
תפוח
חמאה
קרום
קמח לכל מטרה
סוכר
3
חותכים כמה חריצים בחלק העליון.
4
אופים עוגה ב 400 במשך 45 דקות על מתלה תנור נמוך, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
5
הסר מהתנור, ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר קטן; מערבבים בסוכר חום וקצפת. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן; לבשל 1 דקה, ולהסיר מהחום. מערבבים בפקאנים, ולתת לעמוד 5 דקות. לאט לאט לטפטף תערובת על עוגה.