פרלינים
לך לחנות ותביא סירופ תירס, סוכר מגורען, חצאי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פרלינים, פרלינים, ו פרלינים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר כבד, סוכר חום חום חום, סוכר מגורען, חלב, סירופ תירס ומלח לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להפחית חום בינוני. קוק חשף כ -15 דקות, ללא ערבוב, ל 113° על מדחום ממתקים או עד כמות קטנה של תערובת ירד לתוך כוס מים קרים מאוד יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסרו ממים. מגניב על 1 שעה, בלי לערבב, עד סיר קריר למגע.
מוסיפים חצאי וניל ופקאן. הכה עם כף על 1 דקה או עד תערובת הוא מעובה מעט רק מעילים פקאנים אבל לא לאבד את הברק שלה. על נייר שעווה, תערובת טיפה על ידי כפיות, חלוקת פקאן שווה.
תן לעמוד חשוף 1 עד 2 שעות או עד ממתקים הם המשרד כבר לא מבריק.
לעטוף ממתקים בנפרד בנייר שעווה או לעטוף פלסטיק. לאחסן במיכל אטום.