פרמזן חצילים
חציל פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי פירורי לחם איטלקיים, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות.
מניחים חצילים בקערה גדולה; מוסיפים מים לכיסוי, ולתת לעמוד 30 דקות.
מסננים היטב; כתם יבש עם מגבות נייר.
שלב 1/4 כוס מים חלבונים ביצה בקערה רדודה.
מערבבים פירורי לחם וגבינת פרמזן; מערבבים היטב. לטבול חציל בתערובת ביצה לבנה, ולדלות בתערובת פירורי לחם.
מניחים חצי חצילים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול, ומטגנים 5 דקות בכל צד או עד להשחמה. חזור על הליך עם חציל שנותר. שים חציל בצד.
מורחים חצי תערובת עגבניות בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים חצי חצילים על רוטב; למעלה עם חצי גבינת מוצרלה. חזור על שכבות עם רוטב שנותר, חצילים וגבינה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם גרגרי אורגנו טריים, אם תרצה.