פרמזן סמוקי בטטה צ'יפס
פרמזן סמוקי בטטה צ'יפס נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, פלפל טחון, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פרמזן שום צ'יפס בטטה אפוי, מרק בטטה סמוקי, ו סופלה סמוקי בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מקלפים בטטה עם מקלף ירקות וזורקים את העור. המשך להשתמש peeler כדי ליצור רצועות דקות של בטטה; להעביר קערה גדולה.
טפטוף רצועות עם שמן זית; לזרוק מעיל.
מערבבים גבינת פרמזן, מלח כשר, פלפל, פפריקה, ואבקת שום לרצועות בטטה; לזרוק את המעיל באופן שווה.
מורחים רצועות בטטה מצופות באופן שווה על גיליון האפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד צ ' יפס מתוק הם פריכים, 20 עד 25 דקות.